NOVINKY!
Maďarská směs koření na perkelt 100 g
Maďarská směs koření na ryby 100 g
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)
Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)
Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 L
Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C
Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g
Úvod » GRILOVACÍ PÁNVE » Ocelové a železné pánve » Pánev na grilování 38 cm UNI
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
445803 Pánev na grilování 44 cm UNI |
skladem
|
naše cena 950 Kč | |
![]() |
01-10050 Pánev na grilování 49 cm |
skladem
|
naše cena 750 Kč | |
![]() |
28337 Pánev na grilování 50 cm UNIVERZAL |
skladem
|
naše cena 990 Kč | |
![]() |
603530 Grilovací pánev UNIVERZAL |
skladem
|
naše cena 1 260 Kč | |
![]() |
07-71109 Grilovací pánev 50 cm |
skladem
|
naše cena 790 Kč | |
![]() |
07-71108 Grilovací pánev 60 cm |
skladem
|
naše cena 1 150 Kč | |
![]() |
11-00001-2 Pánev na grilování 44 cm |
skladem
|
naše cena 640 Kč |
Vhodná na grilování slaniny, pečení a opékání masa, klobás, ryb, zeleniny, ovoce a jiných pochutin
Velikost:
Průměr pánve (bez oušek): 38 cm.
Průměr pánve s oušky: 52 cm.
Tloušťka pánve: 0,3 mm
Materiál: železo.
Vhodná na 36 cm. kotliny.
Pánev je natřena rostlinným olejem nebo voskem, je to ochrana proti korozi.
Použití a ošetřování:
Příprava před prvním použitím :
Železnou pánev na grilování před prvním použitím vybalte z originálního obalu a pečlivě omyjte houbou v čisté, horké vodě. Dojde tak k odstranění oleje nebo vosku, který pokrývá celý povrch pánve. Následně pánev vysušte. Nepoužívejte saponáty, ani hrubé mycí pomůcky / drátěnka /. Ideální je měkký kartáč na nádobí, nebo jemná houbička.
Umytou železnou pánev ihned řádně osušte. Potom vnitřní povrch nádobí důkladně potřete rostlinným olejem bez přidané soli. Můžete použít i ztužený tuk, který rozetřete po vnitřní straně nádobí, necháte jej přehřát a přebytečný tuk slijete.
Pro dosažení ideálního efektu se může tento postup před prvním použitím 2-3x zopakovat.
Nakonec vytřete pánev papírovou utěrkou. Správně připravená pánev bude dokonale nepřilnavá. pánev udržujte stále mírně mastnou, podporujete tím nepřilnavost a zároveň zabráníte případnému vzniku koroze.
Pokud pánev používáte jen zřídka, doporučujeme je zakonzervovat pomocí rostlinného oleje. Skladujte pánev v suchém a teplém prostředí. V případě, že na pánvi objevíte vrstvičku rzi, je to důsledek nesprávného a nedokonale ošetřeného povrchu. Není to závada, ani škodlivý jev. Stačí rez šetrně odstranit, pánev omýt, osušit a znovu důkladně natřít jedlým olejem podle postupu uvedeného výše.
Při dodržování těchto zásad vám pánev bude sloužit skvěle po mnoho desítek let.
POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbou. Nemyjte v myčce nádobí!