Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

NOVINKY

arr3Lávový kámen 34,5 x 21,5 cmGrilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny,... arr3Lávový kámen 38,5 x 23 cmGrilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny,... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 13 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 14 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 15 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 39 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 16 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 16 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 20 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 25 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 300 Kč
skladem
naše cena 2 400 Kč
skladem

KONTAKTY

KOTLIKYKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
napište nám
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIKY-EU, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 52458211, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 138801 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů