Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

NOVINKY

arr3Lávový kámen 34,5 x 21,5 cmGrilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny,... arr3Lávový kámen 38,5 x 23 cmGrilovací deska z lávového kamene slouží ke zdravému nezávadnému grilování masa, ryb, zeleniny,... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 13 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 14 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 15 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 39 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 16 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 16 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 20 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 25 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 400 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 340 Kč
skladem
naše cena 500 Kč
skladem
naše cena 5 011 Kč
skladem

KONTAKTY

KOTLIKYKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
napište nám
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů