Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

NOVINKY

arr3Nerezový sekáč na masoCelonerezový sekáč na maso, zeleninu a jiné pokrmy.   Velikost Rozměry: Celková délka sekáče:... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 13 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 14 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 15 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 39 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 16 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 16 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 20 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 25 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 36 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 39 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 42 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 660 Kč
skladem
naše cena 1 200 Kč
skladem
naše cena 110 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 210 Kč
skladem
naše cena 5 011 Kč
skladem

KONTAKTY

KOTLIKYKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
napište nám
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIK, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 52005640, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 132451 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů